Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوره اول کارگاه آشنایی با کارویژه‌های دانشگاه‌پژوهی با حضور جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه‌های مختلف کشور توسط موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، دکتر علی باقر طاهری‌نیا رئیس موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با اشاره به پیشینه بیش از پنجاه ساله موسسه، از موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی به عنوان کانون تفکر آموزش عالی نام برد و ادامه داد: فلسفه تاسیس موسسه عبارتست از انجام مطالعات علمی روشمند و دقیق که پشتوانه سیاست‌گذاری پایدار و اثربخش در آموزش عالی کشور باشد و در پنج دهه گذشته علیرغم فراز و فرودهای مختلف، این نقش با تکیه بر وجود گروه‌های پژوهشی تخصصی و حضور اعضای هیأت علمی متخصص در حوزه آموزش عالی در این موسسه به خوبی انجام شده است و بر همین اساس است که در دوره دوماهه مسئولیت جدید در موسسه از جانب وزیرعلوم، موارد متعددی به عنوان مسئله به موسسه ارجاع و از موسسه خواسته شده تا پیرامون این مسائل مطالعه کرده و راه حل سیاستی را ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با اشاره به موضوع سخنرانی خود با عنوان تاملی در الگو واره انسانی فرآیند تصمیم تا اجرا، گفت: در فرآیند تصمیم تا اجرا در پیکره انسانی سه مرحله را در یک خط طولی طی می‌کنیم؛ اول تحلیل و تصمیم، دوم ابلاغ پیام و سوم اجرا و اگر هرکدام از مراحل به خوبی انجام نشود در حقیقت کل مجموعه ناقص عمل کرده است. همین موضوع در الگوهای مدیریتی نیز صادق است. مرحله اول در حوزه مدیریت مرحله سیاست و تصمیم است، مرحله دوم برنامه و نقشه راه است و مرحله پایانی اجرا است. بنابراین توفیق این خط طولی موکول است به توفیق هر سه بخش یعنی تحلیل، انتقال و اجرای صحیح و کارکرد صحیح تمامی این موارد نیازمند یک هم افزایی نظام‌مند است.

دکتر طاهری‌نیا افزود: دانشگاه نیز مانند هر سازمانی نیازمند خط مشی، طرح و برنامه است و باید فرآیند تصمیم تا اجرا را مبتنی بر معیارهای علمی و روشمند طی کند.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، کارگاه آشنایی با کارویژه‌های دانشگاه‌پژوهی ویژه روسا، مدیران و مسئولان دانشگاه‌ها در دوره‌های مختلف توسط کارگروه دانش افزایی موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۸۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس دانشگاه تهران گفت: نهاد‌های بین‌المللی سابقه بیش از ۱۷ قرن نهاد دانشگاه در ایران را ثبت کرده‌اند و یونسکو در سال ۲۰۱۷ دانشگاه جندی‌شاپور را به‌عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در دنیا معرفی کرد و اکنون این قدمت به ۱۷۵۷ سال رسیده است.
دکتر سید محمد مقیمی در گردهمایی معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران یادآوری کرد: با مطالعه سنت دانشگاهی در ایران زمین، به نوعی سابقه جندی شاپور، نظامیه‌ها، ربع رشیدی، دارالحکمه‌ها و دارالفنون به دانشگاه تهران پیوند می‌خورد؛ اسناد پشتیبان قوی برای انضمام این سوابق ارزشمند به یکدیگر موجود است و باور داریم دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران میراث‌دار این قدمت و پیشینه است.
وی با اشاره به ارائه پیشنهاد دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت تدوین نظام‌نامه‌ای برای دانشگاه تمدن‌ساز، گفت: در مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۳، مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد.
استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران به تلاش برای ضمیمه شدن تجربه پرافتخار نهاد‌های علم در ایران به قدمت دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران تأکید کرد و اظهار داشت: دانشگاه تهران ریشه در تاریخ تمدن ما دارد؛ تاریخی که قدمت دانشگاه جندی شاپور به‌عنوان مبدأ آموزش عالی جهان را برابر ۱۷۵۷ سال تأیید می‌کند و یونسکو نیز این قدمت را تصویب کرده و دانشگاه تهران میراث‌دار این قدمت ۱۷۵۷ ساله است.
رئیس دانشگاه تهران در ادامه گفت: هشتم خرداد ماه در مراسم نود سالگی دانشگاه تهران، به دنبال تبیین نقش تمدن‌سازی دانشگاه تمدن‌ساز در دستیابی به تمدن نوین اسلامی ایرانی هستیم که در این راستا بیش از ۱۳۰۰ ایده و پیشنهاد از سوی دانشگاهیان و مردم در سامانه نظام پیشنهاد‌های دانشگاه ثبت شده است و طی یک هفته آینده ۹۰ ایده برتر معرفی و در طول سال ۱۴۰۳ اجرایی می‌شوند.
مقیمی افزود: سکه نقره ویژه این بزرگداشت از سوی بانک مرکزی در حال ضرب است و قرار است در یکی از چک‌پول‌ها نیز نماد سردر دانشگاه تهران درج شود.
وی همچنین از برگزاری اجلاس سراسری رؤسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری از دوم تا چهارم خرداد ماه در دانشگاه تهران خبر داد و اظهار داشت: این اجلاس در سالن اجلاس جدید دانشگاه تهران که به مناسبت یکهزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سال پایه‌گذاری سنت دانشگاهی در جهان با ظرفیت ۲۳۰ نفر احداث شده است، برگزار خواهد شد و اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها اولین برنامه‌ای است که در این سالن باشکوه برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • برگزاری اجلاسیه شهدای چرام در ۲۷ اردیبهشت
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • شرکت بیش از ۱۳ هزار داوطلب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش مازندران