Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@12:40:37 GMT

معلمان البرز ۴۵۰۰ اقدام پژوهی انجام دادند

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۵۷۵۵۹

معلمان البرز ۴۵۰۰ اقدام پژوهی انجام دادند

سید مرتضی عرب روز پنجشنبه درگفت و گوی اختصاصی با ایرنا اظهارداشت:اهمیت پژوهش و جایگاه آن درآموزش و پرورش برکسی پوشیده نیست لذا برنامه ملی معلم پژوهنده یا اقدام پژوهی از دستاوردهای مهم سیاستگذاران تعلیم و تربیت است که مورد توجه و حمایت پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش و مدیران و معلمان قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: توسعه ظرفیت پژوهش و نوآوری، استفاده از ظرفیت های موجود برای گسترش فرهنگ تفکر و پژوهش بین مدیران ومربیان، تامین پژوهشگرمورد نیازتعلیم و تربیت و حمایت از پژوهشگران فعال و مجرب از جمله ظرفیت های موجود در سند تحول بنیادین درآموزش وپرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 عرب بیان داشت : در سند برنامه درسی ملی نیزتوجه ویژه به پژوهش شده و در اصل ۳ به تقویت زمینه روحیه پژوهشگری و پرسشگری اشاره و تاکید شده است.

وی تصریح کرد: فراهم آوردن زمینه مشارکت معلمان درفعالیت های پژوهشی ازجمله برنامه ملی معلم پژوهنده بعنوان یکی از اهداف راهبردی وزارت آموزش وپرورش در امر توسعه فرهنگ تحقیق و پژوهش بین معلمان است.

عرب اضافه کرد: مبنا و فلسفه معلم پژوهنده کوتاه نمودن فاصله نظر و عمل و مشارکت معلمان در پژوهش است.

وی ادامه داد: درمرحله بیست و سومین برنامه ملی معلم پژوهنده ۴ هزار و ۵۸۲ اثر پژوهشی انجام شد که ۸۹۷ اثرآن درمرحله منطقه ای داوری شد.

وی عنوان کرد: ازاین تعداد حدود ۲۲۶ اثر به دبیرخانه استان ارسال و پس از دو مرحله داوری ۳۸ اثر برگزیده شد و ۲ اثر به دبیرخانه کشوری اقدام پژوهی که امسال استان فارس میزبان برگزاری این برنامه بود ارسال گردید.

وی گفت: اقدام پژوهی نرجس وحیدی با عنوان افزایش عملکرد دانش آموزانم در آموزش مجازی با استفاده از یادگیری معکوس از مدرسه شهید پناهی ها وهمچنین سپیده مرادی با عنوان راهبردهای درمانی رفع اختلال یادگیری خواندن و املا نویسی دانش آموزان از مرکز اختلالات یادگیری ۱۲ بهمن که هر دو از آموزش و پرورش ناحیه دو کرج و فردیس هستند برگزیده استانی و به مرحله کشوری راه یافتند.

رییس اداره تحقیق و پژوهش آموزش و پرورش استان البرزافزود: زهرا نیکویی نیز مدیر پژوهش سرای دانش آموزی ملاصدرا آموزش و پرورش ناحیه چهارکرج است که در ارزیابی مدیران پژوهش سراها رتبه سوم کشوری را به دست آورد.

وی یادآورشد: شروین دانش و مهیار بزرگمهر دانش آموزان دبیرستان ملاصدرا کرج هم موفق به کسب رتبه سوم کشوری درجشنواره جوان خوارزمی در رشته نانو تکنولوژی شدند.

عرب برنامه ملی معلم پژوهنده را مهمترین مجرای ورود پژوهش به مدارس دانست که می تواند پژوهش را در آموزش و پرورش نهادینه کند.

وی راهکارهای افزایش عملکرد دانش آموزان درآموزش مجازی، راهبردهای درمانی رفع اختلال خواندن، راه های بهبود پرخاشگری، راهکارهای دستیابی به به منطقه پژوهش محور، تقویت مهارت های شغلی دانش آموزان، ارائه راهکاربرای کاهش اضطراب و استفاده از راهکارهای عملی جهت جبران کسری آموزشیاز جمله عنوان های اقدام پژوهی برترشناخته شده معلمان البرز درمرحله استانی عنوان کرد.

وی تقویت راهبردهای حل مسئله ریاضی، مهارت خواندن، اصلاح ساختارقامتی، تقویت توان یادگیری دانش آموزان، تاثیرقصه گویی در ریاضی برای یادگیری بهتر، تدریس مشارکتی کلاس فیزیک، راهکارهایی برای افزایش علاقمندی دانش آموزان به مطالعه را ازدیگرعنوان های اقدام پژوهی برترمعلمان دراستان برشمرد.

رییس اداره تحقیق و پژوهش اموزش و پرورش البرز بهره گیری ازفنون تاب آوری کاهش استرس برای افزایش ترازآزمون های آمادگی کنکور، فناوری، علاقمندی دانش آموزان بی انگیزه به یادگیری، راهکارهای یادگیری بهترمفاهیم علوم تجربی وبهبوداختلالات رفتاری دانش آموزان را ازدیگرعنوان های اقدام پژوهی برترشناخته شده درمرحله استانی است.

عرب تاکید کرد: پژوهش درکیفیت بخشی به فرآیند تعلیم و تربیت نقش تاثیرگذاری دارد که این مهم درسال های اخیرمورد توجه معلمان ودانش آموزان استان البرز قرارگرفته است.

استان البرز ۵۰۰ هزار دانش آموز و ۲۴ هزار فرهنگی دارد.

۲۲ تا ۲۸ اذر ماه هفته پژوهش نامگذاری شده است.

برچسب‌ها هفته پژوهش البرز پژوهشگر فرهنگیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته پژوهش البرز پژوهشگر فرهنگیان هفته پژوهش البرز پژوهشگر فرهنگیان اخبار کنکور آموزش و پرورش دانش آموزان اقدام پژوهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۷۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر

آفتاب‌‌نیوز :

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «وزارت آموزش و پرورش برای افزایش کیفیت آموزشی و افزایش نمرات دانش‌آموزان در امتحان نهایی چه برنامه‌ای دارد؟»، اظهار کرد: موضوع ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی، هم اکنون یکی از دستورکا‌رهای اصلی ما هست که یکی از نقاط تمرکز آن، امتحانات نهایی است؛ نقطه تمرکز دیگر، تقویت امور تربیتی و پرورشی و همینطور تضمین کیفیت در سایر برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سؤال شما درباره امتحانات نهایی است، بر این مسأله تمرکز می‌کنم. امسال امتحانات نهایی، ضریب قطعی ۵۰ درصد برای پایه دوازدهم و ۶۰ درصد برای پایه دهم و یازدهم در سال‌های آینده جهت ورود به دانشگاه‌ها خواهد داشت. بنابراین این امتحانات از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار هستند.

صحرایی اضافه کرد: هم‌اکنون نهضت ملی تقویت آموزش در دوره متوسطه دوم به راه افتاده است و مدیران یکایک مدارس کشور نمرات دانش‌آموزان پایه دوازدهم خود در سال ۱۴۰۲ را دریافت کردند و وضعیت آموزشی مدرسه خود را در تمام دروس نسبت به خودشان و نسبت به سایر مدارس شهرستان، استان و حتی نسبت به کل کشور می‌دانند.

 وی تصریح کرد: یک ستاد عالی آزمون در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفته است که در آن ۶ کارگروه فعال هستند. کارگروه‌ها هر هفته جلسه می‌گیرند و هر دو هفته یکبار ستاد عالی آزمون نسبت به بررسی پیشنهادات سیاستی کارگروه‌ها اقدام کرده و پس از تصویب، آن‌ها را ابلاغ می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دبیرخانه‌های کشوری دروس مختلف بیش از هر زمان دیگری پای کار آمده‌اند، افزود: گروه‌های آموزشی در سطح استان‌ها و مناطق فعال شدند و نمونه سؤالات مفهومی نیز تدوین شد؛ همزمان از طریق شبکه آموزشی شاد و همینطور مدرسه تلویزیونی ایران، همه درس‌هایی که بیشتر در دوران کرونا تولید شده بود در دسترس قرار گرفته است تا دانش‌آموزان از آن‌ها استفاده کنند. 

وی اضافه کرد: مناطق مختلف آموزشی در کشور برای تقویت دانش‌آموزان و ارتقای کیفیت نمرات آنها، اقدامات کم سابقه‌ای را در پیش گرفتند. فعال کردن اردو‌های علمی در درون مدرسه‌ها، گشودن قرائت‌خانه‌ها یا سالن‌های مطالعه به صورت شبانه‌روزی، باهمخوانی دانش‌آموزان و کلاس‌های رفع اشکال در دستور کار همه مناطق است. 

صحرایی با بیان اینکه آنچه امتحانات نهایی سال گذشته نشان داد تصویر واقعی نظام آموزشی کشور بود، گفت: خرسندیم که رئیس‌جمهور نسبت به این موضوع بسیار دغدغه‌مند بوده و موضوع کیفیت آموزش روی میز ایشان قرار گرفت. شاید بیش از سه دهه است که افت کیفیت آموزش هر از چندی در محافل و مجالس ملی مطرح می‌شود، اما سابقه‌ای ندارم که هیچکدام از رؤسای دولت‌های پیشین نسبت به این موضوع به اندازه آیت‌الله رئیسی دغدغه‌مند بوده باشند. این دغدغه و حساسیت ایشان مهمترین سرمایه برای ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی کشور است.

وی تصریح کرد: شورای عالی آموزش و پرورش هم در حال تهیه یک بسته برای تقویت مدارس دولتی است و موضوع دریافت مجوز‌های لازم از مجلس شورای اسلامی و حتی ارائه لایحه تحت عنوان تقویت مدرسه در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی نماد دموکراسی دروغین غرب است
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب