Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، غلامرضا همایی لطیف، مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد گفت: در آمارگیری نفوس و مسکن سال ۹۵ تعداد ۳ هزارو ۷۸۷ نفر در خوداظهاری ها، خود را بی سواد معرفی کرده اند که با پالایش‌های اسمی انجام شده خانه‌های بهداشت، جهاد کشاورزی، بهزیستی، کمیته امداد و دهیاران تعداد بی‌سوادان شناسایی شده به ۴ هزار و ۷۹۰ نفر رسید و سرانجام در مرحله آخر براساس آمار سامانه نهضت و پالایش آماری انجام گرفته مشخص شد تعداد واقعی افراد بی بهره از سواد در گروه هدف ۱۰ تا ۴۹ سال شهرستان کمتر از ۱۰۰۰ نفر بوده و کمتر از دو درصد از گروه سنی هدف مورد نظر به تعداد ۶۴۳ نفر دارای سواد نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او آمار‌های رسمی باسوادی در شهرستان اسدآباد را ۹۵ درصد اعلام کرد و افزود: براساس بررسی و پالایش‌ها درصد واقعی باسوادی شهرستان ۹۷ درصد بوده و با اجرای طرح شتاب بخشی که در مهر سال آینده اجرا خواهد شد، پس از اجرای طرح با راهکار‌های بومی محلی امیدواریم که هر چه سریع‌تر جشن ریشه کنی بی سوادی در اسدآباد برگزار شود.

همایی لطیف از راه اندازی مرکز یادگیری محلی شهرستان در هفته جاری به منظور ریشه کنی بی سوادی خبر داد و گفت: با تلاش خوب نهضت سوادآموزی شهرستان و مشارکت و همکاری کمیته‌های زیرمجموعه امسال ۴۰۰ نفر از بی سوادان در این شهرستان باسواد شده اند.

اواضافه کرد: هم اکنون پنج مدرسه در شهرستان با دو و یا سه دانش آموز اداره می‌شود که این امر نشان از توجه دولت به بحث تعلیم و تربیت و آموزش دارد.

راهیابی تیم اقدام پژوهی اسدآباد به جشنواره کشوری

مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد در ادامه از راهیابی تیم اقدام پژوهی اسدآباد به جشنواره اقدام پژوهی کشوری خبر داد و گفت: سه تیم اقدام پژوهی اسدآباد از بین دیگر تیم‌های اقدام پژوهی شهرستان موفق به شرکت در جشنواره استانی شد که از این سه تیم یک تیم دو نفره شهرستان به جشنواره کشوری راه یافت.

همایی لطیف با بیان اینکه تیم درس پژوهی مرکز یادگیری توانا اسدآباد امسال رتبه اول استان را کسب کرد، افزود: معلمان اسدآبادی در اقدام پژوهی جایگاه مطلوب و رضایت بخشی را در سطح استان و کشور دارند و معتقدند معلم باید پژوهشگر بوده و نظام تعلیم و تربیت با معلمان خلاق و فکور خود دانش آموزانی پرسشگر و خلاق تربیت کند.
او با اشاره به اینکه نظام تعلیم و تربیت همراه با اقدام پژوهی یک سیستم پویا و زنده و پرنشاط خواهد بود، گفت: در سال تحصیلی گذشته تعداد ۲۰۰۰ نفر از دانش آموزان اسدآبادی در جشنواره جابربن حیان و خوارزمی شرکت کردند.
مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد با بیان اینکه در هفته پژوهش از ۸۰ معلم و دانش آموز پژوهنده شهرستان تجلیل شد، افزود: امروز با تحقیق و پژوهش در بخش‌های مختلف و گام برداشتن در مسیر تولید علم می‌توان برای کشور آینده‌ای روشن را رقم زد.

همایی لطیف ترویج و تقویت فرهنگ پژوهش در مدرسه و در بین دانش آموزان به عنوان آینده سازان این مملکت را از رویکرد‌های آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: در چند سال اخیر یکی از مباحث مهم آموزش و پرورش در حوزه پژوهش است که از طریق درس تفکر، پژوهش و پژوهش‌های آکادمی معلمان در کشور دنبال می‌شود.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش سواد آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۹۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی در شناسایی بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی، شناسایی بازماندگان و تارکین تحصیل را امری بسیار مهم و تاثیرگذار در جذب دانست و گفت: آموزش و پرورش استان تاکنون در شناسایی تارکین و بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است.

علی مطهری در گفت و گو با ایسنا، رمز موفقیت استان در شناسایی تارکین و بازماندگان از تحصیل را ابلاغ مصوبه شورای آموزش و پرورش استان به دستگاههای ذیربط جهت همکاری در این امر مهم دانست و گفت: موضوع بازماندگان و تارکین تحصیل مورد توجه وزارت آموزش و پرورش و استان است و به عنوان یک مشکل اساسی، در دستور کار شورای آموزش و پرورش استان قرار دارد که در این راستا تکالیفی برای دستگاههای اجرایی تعیین شده است. 

وی تاکید کرد: براساس تکالیف معین شده تمامی دستگاههای ذیربط اعم از فرمانداران، دهیاران، بخشداران، ائمه جماعات در امر شناسایی و جذب تارکین و بازماندگان از تحصیل، مکلف به همکاری هستند. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان تاکید کرد: اگر چه موضوع شناسایی، جذب و نگهداشت بازماندگان و تارکین تحصیل ۳ موضوع مهم و قابل تامل در حوزه آموزش و پرورش است اما موضوع نگهداشت جذب شده ها بسیار مهم تر است. 

وی با بیان اینکه به لحاظ اهمیت موضوع، تاکنون اقدامات خوبی در راستای شناسایی، جذب و نگهداشت، تارکین و بازماندگان از تحصیل در استان انجام شده است، افزود: متاسفانه میزان بازماندگان و تارکین از تحصیل قابل تامل است که می طلبد بیش از این به این مسئله توجه شود. 

مطهری تاکید کرد: تلاش می کنیم میزان بازماندگان و تارکین تحصیل در استان را به حداقل و میزان جذب و نگهداشت را به حداکثر برسانیم. 

مدیر کل آموزش و پرورش استان با اشاره به مشکلات حوزه شناسایی تارکین و بازماندگان از تحصیل استان گفت: گاها در بین  آمار اعلامی در تعداد بازماندگان یا تارکین تحصیل شناسایی شده، افرادی هستند که سن آنها خارج از محدوده ضروری تحصیل است یا فرد مذکور مهاجرت کرده و در استان نیست، لذا قابلیت جذبی برای این افراد وجود ندارد. 

وی ادامه داد: مسئولان مرتبط با این مساله در استان همه تلاش خود را برای جذب و نگهداشت بازماندگان و تارکین تحصیل معطوف کرده است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • اجرای طرح شناسایی معلمان فداکار در اصفهان
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت
  • آذربایجان‌غربی در شناسایی بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • آموزش نمادین رای گیری با صندوق مکانیزه الکترونیکی در سیمرغ
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • ثبت میراث مکتوب علمای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی
  • آموزش سواد محیط زیستی به کودکان
  • امسال میراث مکتوب علمای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی ثبت می‌شود