Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مطالعات و توسعه علوم پزشکی از طراحی جایزه تعالی آموزش علوم پزشکی به عنوان جایزه نامی در حوزه عملکرد و پاسخگویی اجتماعی آموزشی در وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر عظیم میرزاده در سمینار سراسری آموزش پزشکی مبتنی بر توانمندی و سی‌امین سالگرد تاسیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد با اشاره به تشکیل شش کمیته دانش پژوهی کشوری در حوزه آموزش پزشکی گفت: پاسخ به سوالات، ابهامات و استعلامات دانشگاه‌ها، بررسی و تصویب چارچوب اعتبار بخشی کمیته‌های دانشگاهی دانش پژوهی، بررسی و تعین رای نهایی اعتبار بخشی کمیته‌های دانشگاهی دانش پژوهی و پیشنهاد معادل سازی دانش پژوهی در ماده سه و تصویب آن در هیئت ممیزی وزارتخانه از جمله اقداماتی است که در این کمیته انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تصریح کرد: در حوزه ترویج دانش‌پژوهی آموزشی اقدامات زیادی در وزارت بهداشت انجام شده است به گونه‌ای بیش از ۴۰۰ نفر از اعضای هیئت ممیزه، معاونین آموزشی و دست اندرکاران حوزه دانش پژوهی، برگزاری سمینار آموزشی مجازی دانش پژوهی در آیین‌نامه ارتقای اعضای هیئت علمی و شرکت بیش از دو هزار نفر از اعضای هیئت علمی در این سمینار از جمله این اقدامات می‌باشد.

رئیس مرکز مطالعات و توسعه علوم پزشکی همچنین به همایش‌های آموزش علوم پزشکی در سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: بیست ودومین همایش آموزش پزشکی که همایش ۱۴۰۰ آموزش پزشکی نیز است در روزهای ۲۹ تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ برگزار می‌شود. این همایش برای آموزش پزشکی اهمیت زیادی دارد.

دکتر میرزاده همچنین تدوین شیوه نامه دانش پژوهشی آموزشی در حوزه آموزش پزشکی را بسیار با اهمیت توصیف کرد و گفت: این قانون مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌باشد که تنها برای وزارت بهداشت اعمال می‌شود. در واقع این شیوه نامه در حال حاضر معادل سازی شده و در هیئت ممیزه مرکزی نیز به تصویب رسیده است.

وی همچنین در خصوص تعاملات بین‌المللی در عرصه آموزش پزشکی نیز گفت: تعامل با انجمن آموزش پزشکی اروپا، برگزاری نشست با پروفسور هاردن، جلب مشارکت صاحبنظران و متخصصان آموزش پزشکی در بیستمین همایش کشوری و برخی ارتباطات دیگر از جمله تعاملات بین‌المللی ما در این عرصه به شمار می‌رود.

میرزاده همچنین از طراحی جایزه تعالی آموزش پزشکی به عنوان جایزه نامی در عرصه عملکرد پاسخگوی اجتماعی و جشنواره کشوری استاد نمونه آموزشی خبر داد و گفت: دومین دوره پایش مراکز مطالعات و توسعه نیز به زودی انجام می‌شود و آیین‌نامه قطب‌های علوم پزشکی کشور با نظر اساتید مورد بازنگری قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، در پایان مراسم سی‌امین سالگرد تاسیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی با حضور معاون آموزشی وزارت بهداشت و برخی اساتید این حوزه با اهدای لوحی از دکتر لباف قاسمی، نادر ممتاز منش و شهرام یزدانی به عنوان فعالین عرصه آموزش پزشکی تقدیر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پزشكي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۵۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم خرداد امسال در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند و طبق مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی سوابق تحصیلی دوره متوسطه دوم در پذیرش دانشگاه‌ها تأثیر دارد.

بیشتر بخوانید؛ احتمال بازگشایی مدارس از شهریورماه/ طرح شناور شدن آغاز سال تحصیلی پیگیری می‌شود

یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند، برای پایه یازدهم و دوازدهم از ۱۱ عنوان درس و برای پایه دهم ۱۲ عنوان درس امتحان نهایی گرفته خواهد شد.

در کنکور سال ۱۴۰۳، سوابق تحصیلی سهم ۵۰ درصدی دارد که ۲۸ درصد برای دروس عمومی و ۲۲ درصد برای دروس اختصاصی است.

دانش‌آموزان پایه دوازدهم از تاریخ ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ و ذانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم باید از روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در امتحانات نهایی شرکت کنند.

طبق تأکید مسئولان وزارت آموزش و پرورش، سوالات امتحانات نهایی از کتاب درسی طراحی می‌شود و طراحی سؤالات امتحانات نهایی چند روز قبل از برگزاری آزمون در قرنطینه و امنیت کامل و با کمک گروهی از دبیران با تجربه در مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، با همکاری معاون آموزش متوسطه و نمایندگان دفتر برنامه ریزی و تألیف کتابهای درسی متوسطه نظری انجام می‌شود.

همچنین به طراحان سوالات تاکید شده است از طراحی سوالات پرتکرار سال‌های قبل، جزوات و کتاب‌های کمک درسی پرهیز کنند.

طراحان سوالات امتحانات نهایی از میان دبیران مدارس دولتی

طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش، طراحی سوالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است و از طراحان خواسته شده درصدی از سوالات به سوالات آسان‌ و بخش عمده سوالات در حد متوسط باشد.همچنین تعدادی از سوالات سطوح بالای شناختی را مورد ارزشیابی قرار می‌دهد.

طراحان سؤالات دبیران مدارس دولتی سراسر کشور هستند و با توجه به شیوه‌های تدریس، متناسب با دانش‌آموزان سؤالات را طراحی خواهند کرد.

دانش‌آموزان هیچ بخشی از کتاب درسی را حذف نکنند

وزارت آموزش و پرورش ضمن توصیه‌هایی به داوطلبان اعلام کرده است: دانش‌آموزان تمام کتاب درسی را مطالعه کنند و هیچ بخشی را حذف نکنند چون از تمام بخش‌های کتاب درسی طراحی سؤال می‌شود، دانش‌آموزان به مؤسسات خصوصی و کتاب‌های کمک‌آموزشی مراجعه نکنند و کتاب‌های درسی را مبنا قرار دهند اما به‌جای پرداختن به کلیدواژه‌ها و نکات مهم، مفاهیم را مورد توجه قرار بدهند، یادگیری مهم است یعنی اگر مطلب را به‌خوبی متوجه شوند از عهده امتحانات نهایی برمی‌آیند.

نحوه طراحی سوالات در امتحانات نهایی

دانش‌آموزان باید توجه داشته باشند که انواعی از سؤالات در امتحانات نهایی قابل طرح هستند که برخی از آنها بدین قرارند:

مشابه آنها در قالب‌های گوناگونی مانند فعالیت، تمرین خود را بیازمایید و خودارزیابی در کتابهای درسی آمده‌اند.

در چارچوب محتوای کتاب هستند اما می‌توانند عیناً همان پرسش‌های موجود کتاب درسی نباشند.

ممکن است که بیش از یک راه حل و یک جواب داشته باشند؛ پس دانش آموزان می‌توانند پاسخ‌های متفاوتی به آنها بدهند. میتوانند داده محور و شاهد محور باشند در این نوع سوالات دانش، داده‌ها و اطلاعات مورد نیاز در اختیار دانش آموز قرار داده می‌شود تا با بررسی آنها به سوالات پاسخ دهد.

دانش آموزان را به تأمل و تفکر بیشتر ترغیب و به آنها کمک میکنند تا یادگیری خود را به موقعیت جدید تعمیم دهند.

به دانش آموزان کمک میکنند تا درک قوی تری از یک موضوع داشته باشند و با موضوعات دیگر یا دنیای واقعی ارتباط برقرار کنند.

دانش آموزان را تشویق میکنند تا با استفاده از دانش و مهارت‌های خود موضوع را در سطح عمیق تری بررسی کنند.

نمی توان با بله و خیر یا یک پاسخ ساده و چند کلمه‌ای به آنها پاسخ داد بلکه از دانش آموزان میخواهند تا نظرات و دلایل خود را ارائه کنند.

تنها دانسته‌های دانش آموزان را اندازه نمی‌گیرند بلکه مطالب جدیدی به آنها یاد میدهند تا بتوانند نقاط قوت و ضعف خود را بشناسند، یادگیری خود را نظارت و هدایت کنند و از این طریق احساس رشد و عاملیت را در آنها تقویت می کنند.

در قالبهای متفاوتی مانند کوتاه پاسخ، درست، نادرست، کشف ارتباط و تشریحی ارائه میشوند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229396 برچسب‌ها دانش‌آموزان

دیگر خبرها

  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی