Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شیوه‌نامه «دانش پژوهی آموزشی» را به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بر اساس ابلاغ معاون آموزشی وزارت بهداشت، بحث «دانش پژوهی آموزشی» در آخرین ویرایش آیین‎‌نامه ارتقاء مرتبه اعضای هیئت علمی مورد توجه ویژه قرار گرفته و برای اولین بار توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی به رسمیت شناخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این آیین‌نامه صرفا برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نظر گرفته شده است.

با توجه به اینکه در راستای اجرایی سازی آیین‌نامه ارتقاء، اقدامات گسترده‌ای در جهت گسترش فعالیت‌های دانش‌پژوهی آموزشی در دستور کار معاونت آموزشی وزارت بهداشت قرار داشته است، نسخه بازنگری شده شیوه‌نامه ارزشیابی «دانش پژوهی آموزشی» در نشست مردادماه ۹۸ هیئت ممیزه مرکزی وزارت بهداشت مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

نسخه بازنگری شده این شیوه‌نامه از سوی معاونت آموزشی وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده است. هدف از تدوین این شیوه نامه تعیین چگونگی مستند ساختن، ارزیابی جامعه، دقیق و منصفانه و امتیازدهی آموزش دانشورانه و دانش پژوهی در زمینه آموزش علوم پزشکی است که در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور انجام شده است. این شیوه نامه در راستای بند ۶ ماده ۲ آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها است.

آموزش دانشورانه به فعالیت آموزشی نوآورانه‌ای گفته می‌شود که دارای اهداف شفاف، متدلوژی مشخص، مبتنی بر شواهد موجود «آماده سازی مناسب» و دارای نتایج مشخص است.

دانش پژوهی آموزشی نیز آموزش دانشورانه‌ای است که علاوه بر چهار معیار‌هایی که به آن اشاره شد به نحو مناسبی منتشر شده و در معرض نقد دیگران قرار گرفته باشد.

سطح نوآوری به نو بودن یک فرآیند گفته می‌شود که می‌تواند در سطح دپارتمان «گروه» آموزشی، دانشکده، دانشگاه و کشوری باشد. منظور از نوآوری در سطح کشوری الزاما به معنای اجرای فرآیند در گستره کشوری «ملی» نیست بلکه اجرای آن برای اولین بار در کشور «حتی در سطح یک دانشگاه» نیز است.

مرجع اصلی تایید کننده فعالیت‌های دانش پژوهی آموزشی در کشور، کمیته کشوری ارزیابی آموزش دانشورانه و دانش پژوهی آموزش علوم پزشکی است که در حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت تشکیل می‌شود. ساختار ارزیابی در دو سطح دانشگاهی و کشوری سازماندهی می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت بهداشت آیین نامه ارتقاء اساتید علوم پزشکی معاون آموزشی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۳۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ۳ مصوبه اخیر این شورا در خصوص «شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی»، «اعضای جدید هیئت عالی جذب دانشگاه فرهنگیان» و «اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت تجدید نظر» را به دستگاه های مربوطه ابلاغ کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را به شورای عالی حوزه‌های علمیه، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ کرد.

اعضای شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی

بر اساس این گزارش، نخستین مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده اصلاح ماده ۴ آئین نامه شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی بود که در جلسه ۸ اسفند ۱۴۰۲ این شورا به تصویب رسیده بود.

مطابق این مصوبه، اعضای شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین شدند که به شرح زیر است:

سه نماینده از شورای عالی حوزه‌های علمیه

سه نماینده از شورای عالی انقلاب فرهنگی

مدیر حوزه‌های علمیه یا نماینده وی

رئیس جامعة المصطفی العالمیة یا نماینده وی

مدیران حوزه‌های علمیه خراسان، اصفهان، خواهران، جامعة الزهراء

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم

۷ تن از فضلای صاحب نظر حوزوی

افراد فوق‌الذکر به مدت ۳ سال به عضویت در شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب می‌شوند.

اعضای کمیته جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان

مصوبه دیگر شورای عالی انقلاب فرهنگی که در ۸ اسفند ۱۴۰۲ مصوب شده و رئیس جمهور آن را برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش و هیأت عالی جذب اساتید دانشگاه‌ها ابلاغ کرد، «ماده واحده تعیین اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» بود.

وزیر آموزش و پرورش به عنوان رئیس هیأت مرکزی جذب، رئیس دانشگاه فرهنگیان به عنوان دبیر هیأت مرکزی جذب، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دبیر ستاد نظارت تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به عنوان اعضای حقوقی و اسدالله اسدی گرمارودی، سعید غیاثی ندوشن، سید نقی موسوی، فهیمه فرهمندپور و فخرالسادات نصیری به عنوان اعضای حقیقی برای مدت ۴ سال انتخاب شدند.

اعضای هیأت عالی تجدید نظر وزارتین علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد

مصوبه سوم این شورا در ۸ اسفند ۱۴۰۲ که ۱۱ اردیبهشت امسال از سوی رئیس جمهور به وزرات خانه‌های علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد ابلاغ شد، «ماده واحده انتخاب نمایندگان شورای انقلاب فرهنگی در هیأت‌های عالی تجدید نظر وزارت علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد» بود.

طبق این مصوبه، محمدرضا مخبر دزفولی در کسوت نمایندگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت عالی تجدید نظر وزارت علوم و دانشگاه آزاد ابقاء و سید سعیدرضا عاملی به عضویت نمایندگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت تجدیدنظر وزارت بهداشت انتخاب شد.

کد خبر 750761

دیگر خبرها

  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد