Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت گفت: آنچه مد نظر معاونت آموزشی درباره شکل گیری، ارزیابی و ارتقاء اعضای هیئت علمی است در نهایت به ارتقاء آموزش پزشکی در کشور منجر خواهد شد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سمینار سراسری آشنایی با دانش پژوهی آموزشی در آیین نامه ارتقاء اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی به صورت ویدئو کنفرانس در سالن ابن سینا این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این ویدئو کنفرانس سیدعلی حسینی رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهرام یزدانی رئیس دانشکده آموزش پزشکی و جمعی از اساتید، اعضای هیئت علمی، معاونین آموزشی و دبیران حضور داشتند.

رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت و اعتبار موضوع دانش پژوهی آموزشی بیان کرد:  امیدواریم با برگزاری این سمینار نقش و جایگاه فعالیت‌های دانش پژوهی تبیین شود.

وی افزود: برگزاری این سمینار با حضور اساتید معتبر دانشگاه‌های علوم پزشکی این اطمینان را ایجاد می‌کند که آنچه مد نظر معاونت آموزشی درباره شکل گیری، ارزیابی و ارتقاء اعضای هیئت علمی است در نهایت به ارتقاء آموزش پزشکی در کشور منجر خواهد شد.

حسینی یادآور شد: ارائه صحیح بخشی از فعالیت‌های دانش پژوهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌تواند منجر به اختصاص درست اعتبار در سطح کشور و دانشگاه‌ها شود.

شهرام یزدانی رئیس دانشکده آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به دانش پژوهی، تاریخچه و مفاهیم پایه‌ای آن تصریح کرد: دانشگاه‌ها به عنوان نهادی دانشی باید فعالیت‌های مختلف در زمینه تولید، مدیریت و انتقال دانش در حوزه‌های مختلف علمی را انجام دهند.

وی ارتباط بین مدیریت، انتقال، تولید و بکارگیری دانش را یادآور شد و تعادل میان کارکرد‌های دانشی را مهم و ضروری ذکر کرد.

یزدانی مهمترین فاکتور تمرکز بر حوزه پژوهش را کیفیت بالای آکادمیک بحث‌های دانشی دانست وعنوان کرد: فعالیت‌های دانشی تنها زمانی واجد کیفیت‌های پذیرفته شده آکادمیک است که برازنده نام دانشگاه و عنوان دانش پژوهی باشد این فعالیت‌ها باید نظام مند، هدفمند، روشن و مستند باشند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید اساتید و پژوهشگران درگیر توسعه جامعه پیرامونی باشند و ضمن توجه به مستند سازی و نوآوری نتیجه اطلاعات آموزشی را مورد نقد و بررسی قرار دهند، آن زمان است که می‌توانیم ادعا کنیم «دانش پژوهی آموزشی» انجام داده ایم.

در این مراسم فخرالسادات میر حسینی درباره ارزیابی دانش پژوهی آموزشی، طاهره چنگیز با موضوع راهکار‌های ترویج دانش پژوهی آموزشی مطالبی را در این ویدئو کنفرانس زنده با دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به اشتراک گذاشتند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۲۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، احمد محمودزاده در سفر به خوزستان و نشست با مدیران و مسئولان آموزش و پرورش استان، کیفیت بخشی به مقوله آموزش را از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: معاونت‌های آموزشی آموزش و پرورش باید مهندسی کیفیت آموزشی را سرلوحه کار خود قرار دهند.   وی افزود: پارسال عملکرد آموزش و پرورش برای کیفیت بخشی به آموزش مناسب نبود و سیمای آموزشی خوبی را در سال‌های گذشته شاهد نبودیم.   محمودزاده ادامه داد: بخشی از کار آموزش و پرورش کیفیت بخشی به جریان علمی مدارس است که در این‌مسیر مسئولان آموزش و پرورش در استان‌ها باید با قدرت ورود کنند.   معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر توجه داشتن به حوزه پرورشی، اضافه کرد: ۴۳ شاخص آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تعیین شده که بیشتر این شاخص‌ها مربوط به حوزه پرورشی است.   وی با تاکید بر اهتمام معاونت‌های پرورشی به اجرای برنامه‌های تربیتی و دینی در مدارس، گفت: توانمندسازی معلم‌ها به لحاظ معیشتی و علمی از دیگر اقدامات مهم در حوزه آموزش و پرورش است.

دیگر خبرها

  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی